Teds

Brunch all day - every day, what more do you want?

 

Tot ziens in:

Amsterdam / Utrecht / Den Haag / Haarlem/ Leiden

Moederdag Brunch BoxTake away
Teds-Place-NL 1

TEDS LEIDEN

LANGE MARE 60

In het gezellige centrum, vlakbij de prachte grachten, vind je onze nieuwste brunch spot aan de Lange Mare. Met zijn levendige locatie, hippe open interieur en twee verdiepingen wordt het de perfecte spot om te genieten van brunch, heerlijke koffie’s en cocktails. Kom langs en reserveer een tafeltje op ons terras, kom jouw brunch afhalen of laat jouw favo brunch gerechten bij je bezorgen – voor een heerlijke ervaring thuis of in het park!

Teds-Place-NL 1
Teds-Place-NL 3

TEDS AMSTERDAM

Bosboom Toussaintstraat 60

Gelegen in één van de geliefdste en groenste straten van Oud West vind je onze kleine schattige brunch spot, met een bruisende vibe, cool interieur en zonnig terras. Sandwiches geschikt voor elk uur van de dag, waffle fries voor jouw snack cravings en eieren in elke vorm en maat. Vergezel ons op ons zonnige terras of bestel jouw brunch (afhaal of bezorging) en geniet van de levendige vibe van Teds Amsterdam in je eigen comfortable ruimte.

Teds-Place-NL 4

TEDS UTRECHT

Lichte Gaard 8

Aan de Oude Gracht, met de Domtoren kjikend op onze patio, vind je ons in een historisch gebouw met uitzicht op het prachtige terras aan het water. Bestel jouw favoriete Teds gerechten op ons terras of om thuis van te genieten – in de tuin, aan je bureau of in een nabijgelegen park! Heb je zin in onze fameuze Philly Cheese Steak of is het meer een Chicken Avocado-kinda dag? Gecombineerd met een feestelijke fles bubbels of een heerlijk koud biertje, wat heeft een mens nog meer nodig?!

Teds-Place-NL 4
Teds-Place-NL 6

TEDS DEN HAAG

Frederikstraat 32

Wil je onze Koningin tegen het lijf lopen? Het verhaal gaat dat zij graag in onze buurt komt shoppen (psst.. ze is zelfs gespot vanaf ons terras). Op loopafstand van alle monumentale must-sees, ambassades en musea vind je Teds met zijn urban jungle achterin, chique marmeren tafels aan de voorkant en gezellige terras met uitzicht op een levendige straat in de stad. Reserveer je tafel of ga voor afhaal of bezorging van de brunch gerechten waar je zin in hebt!

Teds-Place-NL 7

TEDS HAARLEM

Spaarne 94

Gelegen aan het prachtige Spaarne en net buiten het historisch centrum vind je onze heerlijke brunch spot. Een verbazingwekkend interieur, gezellige vibe en zonnig terras aan het water met een perfect uitzicht op alle voorbij zeilende boten over het kanaal maken deze locatie perfect. Reserveer jouw plekje of geniet van jouw brunch cravings thuis, in het park of langs het water door gebruik te maken van onze afhaal- en bezorgingservice. Let’s have brunch!

Teds-Place-NL 7
Teds Mom's day brunch box

MOEDERDAG BRUNCH BOX

We zijn super trots om jullie onze Brunch Box – Moederdag te presenteren!

In de box vind je de beste Paasbrunch die je ooit zal proeven:Pink Macaron’s + Fruity French Toast W. Mascarpone + Red Velvet Muffins + Petit Eggs Benedict + Quiche Spinach and Goat Cheese + Croissants aux Chocolate + Keilekker Worstenbroodjes + Bruscetta W. hummus, grilled paprika, roasted chickpeas +Rose Lemonade + Tea bag assorti

Voor bezorging & pick-up op zaterdag 8 mei.

Teds High Tea at Home

HIGH TEA @HOME

Het is tijd voor jouw privé Tea Party! Bestel onze High Tea @ Home met alles wat je nodig hebt voor een geweldige High Tea thuis. Ga voor onze Virgin of Sparkling High Tea en geniet van de beste zoetigheden, als sandwiches en hartige hapjes. Je kunt je High Tea bestellen en afhalen bij één van onze restaurants of hem bij je thuis laten bezorgen. Bestel je High Tea wel 24 uur van tevoren, zodat we genoeg tijd hebben om alles voor je klaar te maken!

Teds High Tea at Home
Teds-Place-NL 9

TEDS PLAYLIST – Spotify

Naast hun geweldige kookkunsten zijn onze chefs in Amsterdam super DJ’s/Producers/Superstars. Zij stellen alle Teds playlists samen voor die ultieme Brunch vibe. @Pasquinel_dj @Mitchellyard.

FOLLOW US
TEDS – NEWSLETTER