Teds Amsterdam Tripadvisor Travelers Coice 2021

TEDS AMSTERDAM

Bosboom Toussaintstraat 60

Gelegen in één van de geliefdste en groenste straten van Oud West vind je onze kleine schattige brunch spot, met een bruisende vibe, cool interieur en zonnig terras. Sandwiches geschikt voor elk uur van de dag, waffle fries voor jouw snack cravings en eieren in elke vorm en maat. Vergezel ons op het terras of in het restaurant of bestel jouw brunch (afhaal of bezorging) en geniet van de levendige vibe van Teds Amsterdam thuis of op kantoor.

Teds-Place-NL 3

TEDS UTRECHT

Lichte Gaard 8

Aan de Oude Gracht, met de Domtoren kjikend op onze patio, vind je ons in een historisch gebouw met uitzicht op het prachtige terras aan het water. Bestel jouw favoriete Teds gerechten op ons terras of in het restaurant. Of om thuis van te genieten – in de tuin, aan je bureau of in een nabijgelegen park! Heb je zin in onze fameuze Philly Cheese Steak of is het meer een Chicken Avocado-kinda dag? Gecombineerd met een feestelijke fles bubbels of een heerlijk koud biertje, wat heeft een mens nog meer nodig?!

Teds-Place-NL 3
Teds-Place-NL 5

TEDS DEN HAAG

Frederikstraat 32

Wil je onze Koningin tegen het lijf lopen? Het verhaal gaat dat zij graag in onze buurt komt shoppen (psst.. ze is zelfs gespot vanaf ons terras). Op loopafstand van alle monumentale must-sees, ambassades en musea vind je Teds met zijn urban jungle achterin, chique marmeren tafels aan de voorkant en gezellige terras met uitzicht op een levendige straat in de stad. Reserveer je tafel of ga voor afhaal of bezorging van de brunch gerechten waar je zin in hebt!

Teds-Place-NL 6

TEDS HAARLEM

Spaarne 94

Gelegen aan het prachtige Spaarne en net buiten het historisch centrum vind je onze heerlijke brunch spot. Een verbazingwekkend interieur, gezellige vibe en zonnig terras aan het water met een perfect uitzicht op alle voorbij zeilende boten over het kanaal maken deze locatie perfect. Reserveer jouw plekje of geniet van jouw brunch cravings thuis, in het park of langs het water door gebruik te maken van onze afhaal- en bezorgingservice. Let’s have brunch!

Teds-Place-NL 6
Teds-Place-NL 8

TEDS LEIDEN

LANGE MARE 60

In het gezellige centrum, vlakbij de prachte grachten, vind je onze nieuwste brunch spot aan de Lange Mare. Met zijn levendige locatie, hippe open interieur en twee verdiepingen wordt het de perfecte spot om te genieten van brunch, heerlijke koffie’s en cocktails. Kom langs en reserveer een tafeltje op ons terras of in ons restaurant of ga voor take away of bezorging aan huis – voor een heerlijke ervaring thuis of in het park!

Teds-Place-NL 9

TEDS ROTTERDAM

Schiekade 189

Je vindt de zesde en nieuwste Teds locatie bovenop Rotterdam’s Central District East’s Schieblok building, slechts 5 minuten wandelen van Centraal Station & de Koopgoot. Gelegen boven de meest prominente melting pot als het gaat om de hiphopscene. Geniet van je brunch met de skyline van Rotterdam, waanzinnig mooi!

We zijn open sinds 1 juli!

Teds-Place-NL 9
Teds-Place-NL 11

TEDS PLAYLIST – Spotify

Naast hun geweldige kookkunsten zijn onze chefs in Amsterdam super DJ’s/Producers/Superstars. Zij stellen alle Teds playlists samen voor die ultieme Brunch vibe. @Pasquinel_dj @Mitchellyard.

Teds-Place-NL 11