fbpx

Teds

Brunch all day - every day, what more do you want?

Weer open vanaf 1 juni

 

Tot ziens in:

Amsterdam / Utrecht / Den Haag / Haarlem

Teds-Place-NL 1

Bosboom Toussaintstraat 60

Gelegen in één van de geliefdste en groenste straten van Oud West vind je onze kleine schattige brunch spot, met een bruisende vibe, cool interieur en zonnig terras.

Teds-Place-NL 2

Lichte Gaard 8

Aan de Oude Gracht, met de Domtoren kjikend op onze patio, vind je ons in een historisch gebouw met uitzicht op het prachtige terras aan het water.

Teds-Place-NL 3

Frederikstraat 32

Wil je onze Koningin tegen het lijf lopen? Het verhaal gaat dat zij graag in onze buurt komt shoppen (psst.. ze is zelfs gespot vanaf ons terras). Op loopafstand van alle monumentale must-sees, ambassades en musea vind je Teds met zijn urban jungle achterin en chique marmeren tafels aan de voorkant.

Teds-Place-NL 4

Spaarne 94

Gelegen aan het prachtige Spaarne en net buiten het historisch centrum vind je onze heerlijke brunch spot. Een verbazingwekkend interieur, gezellige vibe en zonnig terras aan het water met een perfect uitzicht op alle voorbij zeilende boten over het kanaal maken deze locatie perfect.

Teds-Place-NL 5

TEDS PLAYLIST – Spotify

Naast hun geweldige kookkunsten zijn onze chefs in Amsterdam super DJ’s/Producers/Superstars. Zij stellen alle Teds playlists samen voor die ultieme Brunch vibe. @Pasquinel_dj @Mitchellyard.

FOLLOW US
TEDS - NEWSLETTER