Op last van de overheid moet alle horeca in Nederland zijn deuren gesloten houden tot nader order.

Maar… Je kunt eenvoudig je favoriete gerechten ophalen die je vooraf kunt bestellen op onze site!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om af te halen, dan kun je ook gebruik maken van één van onze bezorgpartners Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo.

Bestel je via Deliveroo? Nieuwe klanten krijgen met de code Welkom2020 €2,50 korting op hun eerste bestelling! Bestel je via Uber Eats? Gebruik dan de code SUPPORTNL of SUPPORT020 in Amsterdam voor gratis bezorging! Jouw Philly Steak en French toast zijn maar 1 click van je vandaan.

UTRECHT

Teds-Place-NL 1

Vanaf 11:00

Teds-Place-NL 2

Vanaf 10:00

Teds-Place-NL 3

Vanaf 11:00

AMSTERDAM

Teds-Place-NL 1

Vanaf 10:30

Teds-Place-NL 2

Vanaf 08:30

Teds-Place-NL 3

Vanaf 09:00

DEN HAAG

Teds-Place-NL 1

Vanaf 11:00

Teds-Place-NL 2

Vanaf 10:00

Teds-Place-NL 3

Vanaf 11:00

HAARLEM

Teds-Place-NL 1

Woensdag – zondag vanaf 11:00

Teds-Place-NL 2

Woensdag – zondag vanaf 10:00

Teds-Place-NL 3

Woensdag – zondag vanaf 11:00

Teds-Place-NL 13

Bosboom Toussaintstraat 60

Gelegen in één van de geliefdste en groenste straten van Oud West vind je onze kleine schattige brunch spot, met een bruisende vibe, cool interieur en zonnig terras.

Teds-Place-NL 14

Lichte Gaard 8

Aan de Oude Gracht, met de Domtoren kjikend op onze patio, vind je ons in een historisch gebouw met uitzicht op het prachtige terras aan het water.

Teds-Place-NL 15

Frederikstraat 32

Wil je onze Koningin tegen het lijf lopen? Het verhaal gaat dat zij graag in onze buurt komt shoppen (psst.. ze is zelfs gespot vanaf ons terras). Op loopafstand van alle monumentale must-sees, ambassades en musea vind je Teds met zijn urban jungle achterin en chique marmeren tafels aan de voorkant.

Teds-Place-NL 16

Spaarne 94

Gelegen aan het prachtige Spaarne en net buiten het historisch centrum vind je onze heerlijke brunch spot. Een verbazingwekkend interieur, gezellige vibe en zonnig terras aan het water met een perfect uitzicht op alle voorbij zeilende boten over het kanaal maken deze locatie perfect.

Teds-Place-NL 17

TEDS PLAYLIST – Spotify

Naast hun geweldige kookkunsten zijn onze chefs in Amsterdam super DJ’s/Producers/Superstars. Zij stellen alle Teds playlists samen voor die ultieme Brunch vibe. @Pasquinel_dj @Mitchellyard.

FOLLOW US
TEDS - NEWSLETTER