Op last van de overheid moet alle horeca in Nederland zijn deuren gesloten houden tot nader order.

Maar… Je kan het thuis net zo gezellig maken als bij Teds, heus! Bestel nu je Teds Fave’s via onze bezorg partners Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo. Ze werken allemaal “contactloos” dus no stress! Bestel je via Deliveroo? Nieuwe klanten krijgen met de code Welkom2020 €2,50 korting op hun eerste bestelling! Jouw Philly Steak en French toast zijn maar 1 click van je vandaan.. Bekijk de vestiging bij jou in de buurt.

UTRECHT

Teds-Place-NL 1

Vanaf 11:00

Teds-Place-NL 2

Vanaf 10:00

Teds-Place-NL 3

Vanaf 11:00

AMSTERDAM

Teds-Place-NL 1

Vanaf 10:30

Teds-Place-NL 2

Vanaf 08:30

Teds-Place-NL 3

Vanaf 09:00

DEN HAAG

Teds-Place-NL 1

Vanaf 11:00

Teds-Place-NL 2

Vanaf 10:00

Teds-Place-NL 3

Vanaf 11:00

HAARLEM

Teds-Place-NL 2

Vanaf 10:00

Teds-Place-NL 3

Vanaf 11:00

Teds-Place-NL 12

TEDS AMSTERDAM

Bosboom Toussaintstraat 60

Gelegen in één van de geliefdste en groenste straten van Oud West vind je onze kleine schattige brunch spot, met een bruisende vibe, cool interieur en zonnig terras.

Teds-Place-NL 13

TEDS UTRECHT

Lichte Gaard 8

Aan de Oude Gracht, met de Domtoren kjikend op onze patio, vind je ons in een historisch gebouw met uitzicht op het prachtige terras aan het water.

Teds-Place-NL 14

TEDS DEN HAAG

Frederikstraat 32

Wil je onze Koningin tegen het lijf lopen? Het verhaal gaat dat zij graag in onze buurt komt shoppen (psst.. ze is zelfs gespot vanaf ons terras). Op loopafstand van alle monumentale must-sees, ambassades en musea vind je Teds met zijn urban jungle achterin en chique marmeren tafels aan de voorkant.

Teds-Place-NL 15

TEDS HAARLEM

Spaarne 94

Gelegen aan het prachtige Spaarne en net buiten het historisch centrum vind je onze heerlijke brunch spot. Een verbazingwekkend interieur, gezellige vibe en zonnig terras aan het water met een perfect uitzicht op alle voorbij zeilende boten over het kanaal maken deze locatie perfect.

Teds-Place-NL 16

TEDS PLAYLIST – Spotify

Naast hun geweldige kookkunsten zijn onze chefs in Amsterdam super DJ’s/Producers/Superstars. Zij stellen alle Teds playlists samen voor die ultieme Brunch vibe. @Pasquinel_dj @Mitchellyard.

FOLLOW US
TEDS - NEWSLETTER