Pop de champagne. Het is tijd voor een feestje! 10 december hebben we de deuren geopend van Teds #5 in het prachtige Leiden. In het gezellige centrum, vlakbij de prachte grachten, vind je onze nieuwste brunch spot aan de Lange Mare. Met zijn levendige locatie, hippe open interieur en twee verdiepingen wordt het de perfecte spot om te genieten van brunch, heerlijke koffie’s en cocktails.

Vanaf 10 December zijn we geopend voor heerlijke take away en bezorging aan huis met onze bezorgpartners. Hopelijk mogen we je snel daarna ontvangen in ons restaurant!

Afhalen & bezorgen 3
Afhalen & bezorgen 4

TEDS AMSTERDAM

Brunch all day – every day, wat wil een mens nog meer? Zoek niet verder en ga ervoor – eten bestellen in Amsterdam was nog nooit zo leuk. Laat Teds Amsterdam je trakteren op een geweldige brunch ervaring, maar dan thuis! Sandwiches passend bij elk uur van de dag, waffle fries voor die snack cravings en eieren in elke vorm en maat. Bestel onze smakelijke brunch gerechten voor thuis en geniet van de buzzing vibe van Teds Amsterdam, maar dan op je eigen comfortabele bank!

Woon je vlakbij de Bosboom Toussaintstraat? We doen ook aan take away! Bestel hier online en haal je brunch goodies af bij ons restaurant in Amsterdam.

Afhalen & bezorgen 4

TEDS UTRECHT

Ben je klaar om eten te bestellen in Utrecht? Bestel your Favo Teds gerechten voor thuis – lekker voor in de tuin, aan je bureau of in het park in de buurt. Ben je in de mood voor onze bekende Philly Cheese Steak sandwich of is het meer een dag voor ons broodje Chicken Avocado? Combineer het met een feestelijke fles Champagne of een lekker koud biertje en je dag kan niet meer stuk. Wie had gedacht dat een thuis-brunch zo’n feest zou zijn?

Je vindt Teds Utrecht aan de Lichte Gaard 8, langs de Oude Gracht in Utrecht. Woon je in de buurt? Bestel hier en haal je brunchgerechten makkelijk af in ons restaurant!

Afhalen & bezorgen 6
Afhalen & bezorgen 7

TEDS DEN HAAG

Het is een tijd voor een koninklijke brunch thuis! Teds Den Haag biedt je een ruime selectie aan heerlijke brunch gerechten – alles wat je nodig hebt als je gaat voor eten bestellen in Den Haag. Maak jezelf klaar voor zoete heerlijkheden – Banana Pancakes, French Toast (ook vegan mogelijk!) of croissants. We serveren ook 10 verschillende soorten sandwiches en vergeet zeker onze Waffle Fries niet, om het helemaal af te maken. Het leven was nog nooit zo goed in de stad van onze koning en koningin!

Zin om onze urban jungle te bekijken? Teds Den Haag biedt ook take away aan. Bestel hier en haal je favoriete brunchgerechten op in ons restaurant. En vergeet niet om een kijkje te nemen!

Afhalen & bezorgen 7

TEDS HAARLEM

Eten bestellen in Haarlem? Wacht niet langer en bestel onze heerlijke brunch gerechten om van te genieten aan het prachtige Spaarne of thuis in regio Haarlem? Ga jij vandaag voor alles met eieren – onze Breakfast Burrito of Eggs Benedict? Of ben je meer in de stemming voor onze Azië-geïnspireerde broodjes of All In Chuncky Ceasar Salad? Maak het af met onze koffie’s of limonade’s in alle smaken en je dag kan niet meer stuk. Waar heb jij vandaag zin in?

Woon je dichtbij het Spaarne en zin in een fietstocht of wandeling? Bestel je Favo brunch gerechten hier en haal alles af in ons restaurant. Bestel gewoon een lekkere mimosa terwijl je wacht – het is tenslotte feest vandaag!

Afhalen & bezorgen 9