Join onze nieuwsbrief & maak kans op een Boozy Brunch voor 2 personen

OPEN OP MAANDAG – VRIJDAG  10:00 – 17:00

OPEN OP ZATERDAG – ZONDAG  09:00 – 17:00

Wil je onze Koningin tegen het lijf lopen? Het verhaal gaat dat zij graag in onze buurt komt shoppen (psst.. ze is zelfs gespot vanaf ons terras). Op loopafstand van alle monumentale must-sees, ambassades en musea vind je Teds met zijn urban jungle achterin en chique marmeren tafels aan de voorkant. Wij bieden ook heerlijke afhaal opties of we bezorgen aan je deur via onze partners.

Maak je klaar voor waffle fries & cocktails in de ochtend of fruity yoghurt of Banana Pancakes om 4 uur ’s middags. Bij Teds kan en mag alles. We serveren ons hele menu de hele dag, iedere dag. Neem een kijkje op ons prachtige menu en brunch gerechten waar je verlekkerd van raakt. Let’s have brunch, Gorgeous!

AANBEVELINGEN

Den Haag-NL 3

“Al is dat bijzaak: eigenlijk ga je tegenwoordig dus vooral naar de Frederikstraat voor de pannekoeken, de hetvaltvanjebord-belegde boterhammer én de mega (maar echt!) lekkere high tea die er geserveerd wordt.”

Den Haag-NL 4

“Van hangover tot (healthy) alledaagse food cravings, bij TEDS ben je aan het juiste adres. Of je nu op de gezonde tour bent of liever jezelf helemaal wil laten gaan (yesss, that was me), het kan allemaal. Maar bovenal gaat het er voor de TEDS’ers om dat het finger lickin’ good is wat je besteld. Je brunch, lunch of high tea moet een feestje zijn!”

 

Den Haag-NL 5

“Zoals gezegd wordt de hele dag dezelfde menukaart gevoerd. Dus of je nu ’s ochtends, tijdens de lunch of in de namiddag je toast met avocado en gepocheerd eitje wil, het kan! Naast de vele sandwiches, croque monsieur, eigerechten en salades is er voor de zoetekauw ook genoeg keuze. Van pancakes, brownies tot Blue Berry muffins, een feestje dus.”

CHECK ONS MENU

Wist je al dat wij de hele dag het complete menu serveren? En dat we je niet raar aankijken als je voor 10:00 uur je eerste cocktail of glas champagne besteld, zoals we dat bij onze ome Jerry wel doen? Vergeet niet dat alcohol helpt bij het verwijderen van de stress, de beha, de panties en veel andere problemen. Just kidding, drink verantwoord!

AFHALEN & BEZORGEN

Je kunt eenvoudig je favoriete gerechten ophalen die je vooraf kunt bestellen op onze site!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om af te halen, dan kun je ook gebruik maken van één van onze bezorgpartners Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo.

Bestel je via Deliveroo? Nieuwe klanten krijgen met de code Welkom2020 €2,50 korting op hun eerste bestelling! Bestel je via Uber Eats? Gebruik dan de code SUPPORTNL of SUPPORT020 in Amsterdam voor gratis bezorging! Jouw Philly Steak en French toast zijn maar 1 click van je vandaan.

Den Haag-NL 6

Vanaf 11:00

Den Haag-NL 7

Vanaf 10:00

Den Haag-NL 8

Vanaf 11:00

Den Haag-NL 9

PRIVATE DINING @ TEDS DEN HAAG

Op zoek naar een knusse locatie voor een besloten diner, een leuke spot voor een product lancering of een trendy locatie om samen te komen met collega’s, familie of vrienden? Je kunt Teds elke dag van de week na 17:00 uur boeken voor jouw besloten evenement!

Den Haag-NL 10

HIGH TEA BIJ TEDS DEN HAAG

Een etagère met heerlijke zoetigheden, huisgemaakte soep, sandwiches & bruscetta’s en onze geweldige Banana Pancakes overgoten met Nutella?
Wij serveren 3 soorten High Tea bij Teds Den Haag, waarvan de Spirited toch wel onze favoriet is!

Je start met een Mimosa of Strawberry Bellini om vervolgens een theepot gevuld met onze befaamde Blooming Roses cocktail. Cocktails drinken uit antieke theekopjes, wie houdt hier ni

Virgin High Tea: €17,50 p.p. (unlimited tea refill)

Spirited High Tea: €27,50 p.p. (Mimosa/Strawberry Bellini & Blooming Roses Teapot cocktail & complementary table water)

Teds Den Haag Sparkling High Tea €22,50 p.p.
Deze High Tea start met een heerlijk glas bubbels van Le Bubb brut prestige, a premium Crémant d’ Alsace. Daarna serveren we een theepot gevuld met heet water en een selectie theesoorten om uit te kiezen.

Check the Teds Den Haag High Tea Menu

Den Haag-NL 11

BABY SHOWER @ TEDS DEN HAAG

Naast een selectie blauwe of roze zoetigheden, mini sandwiches & bruschetta’s, zorgen wij er voor dat je tafel versierd is voor het feest. Drinkend uit je klassieke Engelse theekopjes, vullen we je theepotten tot je barst van het geluk!

Baby Shower: €27,50 p.p. inclusief een blauwe of roze (alcoholvrije) Cocktail, a juice/frisdrank naar keuze, onbeperkte theepot refill, tafelwater. Kleine sandwiches & bruschetta’s, een selectie van onze taartjes, cakes en andere zoetigheden.

Den Haag-NL 12

B2B ONTBIJT OR LUNCH CATERING @ TEDS DEN HAAG

Het beste van Teds op jouw kantoor thuisbezorgd? Bestel voor 24 uur van tevoren en we brengen dit met alle liefde naar je toe. Je besteld hier eenvoudig, inclusief BTW en bezorgkosten.

Den Haag-NL 13

Spread the love – Sharing is Caring

Als je in een gulle bui bent kan je hier een cadeaubon met een waarde naar keuze bestellen. Geef het weg of houd het lekker voor jezelf. Je besteed het voor koffie, eten, cocktails of iets anders! Spread the love and fingers crossed – misschien wordt jij wel uitgenodigd 😉

KOM BIJ ONS WERKEN!

Ben je flexibel, hardwerkend en vooral aardig? En wil je overdag werken met de beste collega’s die je je kunt wensen?

Klik op de button om te ontdekken welke functies we op dit moment open hebben staan.

Frederikstraat 32
2514 LK Den Haag
denhaag@teds-place.nl
070 331 19 75

Telefonisch bereikbaar:
Maandag – Vrijdag
08:30 – 16:00