fbpx

TEDS - LEIDEN

In het gezellige centrum van Leiden, vlakbij de prachtige kanalen, vind je onze vijfde brunch spot. Met zijn levendige locatie, hippe open interieur en twee verdiepingen is het de perfecte spot om te genieten van brunch, heerlijke koffie’s en cocktails.

Vanaf 10 December openen we voor heerlijke take away en bezorging aan huis met onze bezorgpartners. Hopelijk mogen we je snel daarna ontvangen in ons restaurant!

GiftcardTake away

ELKE DAG GEOPEND VAN 09:00 – 17:00

Wij kunnen alleen kleine groepen tot 6 personen faciliteren. Voel je echter vrij om contact met ons op te nemen voor een groepsreserverings, besloten evenement of andere speciale verzoeken, zoals een babyshower op sales@teds-place.nl.

CHECK ONS MENU

Wist je al dat wij de hele dag het complete menu serveren? En dat we je niet raar aankijken als je voor 10:00 uur je eerste cocktail of glas champagne besteld, zoals we dat bij onze ome Jerry wel doen? Vergeet niet dat alcohol helpt bij het verwijderen van de stress, de beha, de panties en veel andere problemen. Just kidding, drink verantwoord!

 

AFHALEN & BEZORGEN

Je kunt eenvoudig je favoriete gerechten ophalen die je vooraf kunt bestellen op onze site!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om af te halen, dan kun je ook gebruik maken van één van onze bezorgpartners Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo.

Bestel je via Deliveroo? Nieuwe klanten krijgen met de code Welkom2020 €2,50 korting op hun eerste bestelling! Jouw Philly Steak en French toast zijn maar 1 click van je vandaan.

Leiden-NL 5

Vanaf 11:30

Leiden-NL 6

Vanaf 11:00

Leiden-NL 7

Vanaf 11:00

Leiden-NL 8

PRIVATE DINING @ TEDS LEIDEN

Op zoek naar een knusse locatie voor een besloten diner, een leuke spot voor een product lancering of een trendy locatie om samen te komen met collega’s, familie of vrienden? Je kunt Teds elke dag van de week na 17:00 uur boeken voor jouw besloten evenement!

Leiden-NL 9

Spread the love – Sharing is Caring

Als je in een gulle bui bent kan je hier een cadeaubon met een waarde naar keuze bestellen. Geef het weg of houd het lekker voor jezelf. Je besteed het voor koffie, eten, cocktails of iets anders! Spread the love and fingers crossed – misschien wordt jij wel uitgenodigd 😉

COME WORK WITH US!

Ben je flexibel, hardwerkend en vooral aardig? En wil je overdag werken met de beste collega’s die je je kunt wensen?

Beschikbare vacatures:

Geen vacatures op dit moment

Stuur dan je CV & motivatie met daarin de stad waarvoor je solliciteert naar info@teds-place.nl.

Lange Mare 60
2312 GS Leiden
leiden@teds-place.nl

Telefonisch bereikbaar:
Maandag tot vrijdag
09:00 – 11:00
15:00 – 17:00

FOLLOW US
TEDS – NEWSLETTER