ELKE DAG GEOPEND VAN 09:00 – 17:00 VANAF 1 JULI

We volgen de regelgeving van de overheid op het gebied van groepssamenstelling, groepsgrootte en afstand tussen de tafels en gasten.
We zijn open voor privé evenementen en bruiloften tot 30 personen. Voor alle andere evenementen, zoals baby showers en verjaardagen, volgen we tevens de regelgeving van de overheid. Voor vragen of voorstellen, kun je contact met ons opnemen via sales@teds-place.nl.

Je vindt onze zesde en nieuwste Teds locatie op het dak van het Rotterdams Central District East’s Schieblok gebouw, slechts 5 minuten wandelen vanaf Centraal Station & de Koopgoot. Gelegen boven de meest prominente melting pod als het gaat om de hiphopscene. Geniet van je brunch met een prachtig uitzicht op een kant van de skyline van Rotterdam, waanzinnig mooi!

Vanaf 1 juli openen we onze deuren naar onze brunchhemel. We kunnen niet wachten om je te mogen ontvangen!

OVERNAME BISTRO OP HET DAK

De overname van Bistro op het Dak heeft reacties tot gevolg gehad vanuit Stichting Dak Akker die aan heeft gegeven tevergeefs de locatie gegund te krijgen vanuit de gemeente. Het overname traject is volledig transparant en open verlopen. In maart heeft Bistro op het Dak aangegeven dat de bistro ter overname zou komen echter heeft dit geen actie richting Op het Dak of de makelaar tot gevolg gehad. Deze verkoop is dan ook niet onderhands geweest en heeft op geen enkele manier iemand achtergesteld.

Teds is een familiebedrijf met restaurants in diverse steden die in eigen beheer worden geëxploiteerd, wij streven op elke plek de best mogelijke samenwerking na met onze buren en zo ook in Rotterdam. Wij zijn dan ook voornemens om de samenwerking zoals deze de afgelopen 8 jaar is geweest voort te zetten, waardoor er voor de Stichting ook niets zal veranderen. Dit hebben wij op de dag van overname reeds gecommuniceerd aan de Stichting zonder reactie.

Voor vragen over Teds, onze plannen in Rotterdam en/of wederhoor op de gedane uitspraken, kunt u contact opnemen met Sanne Huisman, eigenaresse: 06 42504109

CHECK ONS MENU

Wist je al dat wij de hele dag het complete menu serveren? En dat we je niet raar aankijken als je voor 10:00 uur je eerste cocktail of glas champagne besteld, zoals we dat bij onze ome Jerry wel doen? Vergeet niet dat alcohol helpt bij het verwijderen van de stress, de beha, de panties en veel andere problemen. Just kidding, drink verantwoord!

 

Rotterdam-NL 7

PRIVATE DINING @ TEDS ROTTERDAM

Op zoek naar een knusse locatie voor een besloten diner, een leuke spot voor een product lancering of een trendy locatie om samen te komen met collega’s, familie of vrienden? Je kunt Teds elke dag van de week na 17:00 uur boeken voor jouw besloten evenement!

Rotterdam-NL 8

Spread the love – Sharing is Caring

Als je in een gulle bui bent kan je hier een cadeaubon met een waarde naar keuze bestellen. Geef het weg of houd het lekker voor jezelf. Je besteed het voor koffie, eten, cocktails of iets anders! Spread the love and fingers crossed – misschien wordt jij wel uitgenodigd 😉

COME WORK WITH US!

Ben je flexibel, hardwerkend en vooral aardig? En wil je overdag werken met de beste collega’s die je je kunt wensen?

Beschikbare vacatures:

Shiftleader/ Bartender
Chef
Allround waiter/ waitress
Zelfstandig werkend kok
Kitchenhelp/ Dishwasher

Stuur dan je CV & motivatie met daarin de stad waarvoor je solliciteert naar info@teds-place.nl.

Schiekade 189
3013 BR Rotterdam
rotterdam@teds-place.nl

Telefonisch bereikbaar:
Maandag tot vrijdag
09:00 – 11:00
15:00 – 17:00