Join onze nieuwsbrief & maak kans op een Boozy Brunch voor 2 personen

ELKE DAG GEOPEND VAN 09:00 – 17:00 

Je vindt deze heerlijke Teds locatie op het dak van het Rotterdams Central District East’s Schieblok gebouw, slechts 5 minuten wandelen vanaf Centraal Station & de Koopgoot. Gelegen boven de meest prominente melting pod als het gaat om de hiphopscene. Geniet van je brunch met een prachtig uitzicht op een kant van de skyline van Rotterdam, waanzinnig mooi!

Maak je klaar voor waffle fries & cocktails in de ochtend of fruity yoghurt of Banana Pancakes om 4 uur ’s middags. Bij Teds kan en mag alles. We serveren ons hele menu de hele dag, iedere dag. Neem een kijkje op ons prachtige menu en brunch gerechten waar je verlekkerd van raakt. Let’s have brunch, Gorgeous!

Vanaf 1 juli is onze brunchhemel geopend. We kunnen niet wachten om je te mogen ontvangen!

CHECK ONS MENU

Wist je al dat wij de hele dag het complete menu serveren? En dat we je niet raar aankijken als je voor 10:00 uur je eerste cocktail of glas champagne besteld, zoals we dat bij onze ome Jerry wel doen? Vergeet niet dat alcohol helpt bij het verwijderen van de stress, de beha, de panties en veel andere problemen. Just kidding, drink verantwoord!

 

Rotterdam-NL 3

PRIVATE DINING @ TEDS ROTTERDAM

Op zoek naar een knusse locatie voor een besloten diner, een leuke spot voor een product lancering of een trendy locatie om samen te komen met collega’s, familie of vrienden? Je kunt Teds elke dag van de week na 17:00 uur boeken voor jouw besloten evenement!

Rotterdam-NL 4

Spread the love – Sharing is Caring

Als je in een gulle bui bent kan je hier een cadeaubon met een waarde naar keuze bestellen. Geef het weg of houd het lekker voor jezelf. Je besteed het voor koffie, eten, cocktails of iets anders! Spread the love and fingers crossed – misschien wordt jij wel uitgenodigd 😉

COME WORK WITH US!

Ben je flexibel, hardwerkend en vooral aardig? En wil je overdag werken met de beste collega’s die je je kunt wensen?

Klik op onderstaande knop, check onze vacatures en ontdek of we op zoek zijn naar jou!

Schiekade 189
3013 BR Rotterdam
rotterdam@teds-place.nl
010 800 1735

Telefonisch bereikbaar:
Maandag tot vrijdag
09:00 – 11:00
15:00 – 17:00