Teds bistro 
maarssen

 

WELKOM BIJ TEDS BISTRO MAARSSEN

In het hart van Maarssen, langs de oevers van de Vecht, schittert Teds Bistro in een indrukwekkend pand van maar liefst 1000m2.

Een locatie die meer dan alleen elegantie uitstraalt; hier vind je een locatie aan mogelijkheden die je evenement, bijeenkomst of samenzijn naar nieuwe hoogte tilt.

Met 4 vergaderzalen, een ruime feestzaal en exclusieve opties voor private dining, bieden we plaats aan gezelschappen van 10 tot 100 personen.

Langegracht 51 · 3601 AK Maarssen · 0346 562 201

Teds Bistro Maarssen 1

Op zoek naar een intieme private dining locatie of een trendy locatie voor een borrel met je collega’s/familie of vrienden?

Elke dag van de week kun je Teds Maarssen boeken voor je privé evenement of gewoon je eigen feestje organiseren tussen andere brunch liefhebbers tijdens openingstijden. Wat dacht je van een babyshower, Afternoon High Tea of een verjaardagsfeest? Noem maar op en wij organiseren het!

ZAALVERHUUR TEDS BISTRO

MIMOSA KAMER

 

De Mimosa kamer bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand aan het water. De herenkamer is perfect om met 14 personen te vergaderen en heeft een warme huiselijke ambiance.

€ 80 ,- per dagdeel

Teds Bistro Maarssen 2
Teds Bistro Maarssen 3

PISCINE DE PROSECCO KAMER

 

De Piscine de Prosecco kamer bevindt zich op onze
eerste verdieping. De ruimte bestaat uit twee delen die samen een grote zaal kunnen vormen.

€ 100 ,- per dagdeel

BELLINI KAMER

 

Boven op onze eerste verdieping vind je de
Piscine de Prosecco kamer. Deze kamer kan opgedeeld worden in twee delen, namelijk de Piscine de Prosecco- en bellini kamer. 

€ 80 ,- per dagdeel

Teds Bistro Maarssen 4
Teds Bistro Maarssen 5

CHANDON GARDEN KAMER

 

Op de begane grond, naast ons restaurant, bevindt zich de Chandon Garden kamer. De grote ramen brengen genoeg licht en een fijn uitzicht op de binnentuin. Een ruime locatie, perfect voor grotere bijeenkomsten. Ook geschikt voorborrel, lunch of diner.

€ 120 ,- per dagdeel