TEDS BABYSHOWER

LET’S SURPRISE THE MOMMY-TO-BE

TEDS AFTERNOON T BABYSHOWER

Elke dag van de week beschikbaar van 15.00 tot 17.00!

Wil je de aanstaande mama verrassen met een geweldige en heerlijke Babyshower?

Boek dan jouw Babyshower Afternoon T bij je favoriete Teds vestiging! Jullie zorgen voor de gezelligheid, wij zorgen voor onze ‘fingerlicking’ Afternoon T; een étagère gevuld met heerlijke taartjes van Van Holtkamp, onze bekende waffle fries met truffel mayo & een assortiment van Teds’ favorieten van onze menukaart!

Vanaf € 27,5 p.p.

ORIGINAL BABYSHOWER AFTERNOON T

€ 27,5 p.p.

VEGAN BABYSHOWER AFTERNOON T

€ 32,5 p.p.

GLUTENVRIJE BABYSHOWER AFTERNOON T

€ 32,5 p.p.

DECORATIES

Wij begrijpen dat het de kleine details zijn die een evenement onvergetelijk maken. Een Babyshower Afternoon T is niet compleet zonder bijpassende decoratie.

Op verzoek versieren we jouw tafel in ‘boy-or-girl’ stijl. Onze ingerichte ruimte zal gevuld worden met roze of blauwe ballonnen. Ook is er de mogelijkheid om zelf de ruimte te versieren een kwartier voor aanvang.

Psst: Elke locatie is afhankelijk van wat we kunnen bieden vanwege de specificaties van de locatie – het ziet er misschien niet precies zo uit als op deze foto’s, maar we zorgen ervoor dat je een prachtige Babyshower hebt!

Babyshower 1
Babyshower 2

WIL JE HET WAT BRUISENDER MAKEN?

Je kunt een fles Cava Sygnus Brut toevoegen aan je Afternoon T, want elk feest is een reden om bubbels te drinken (dat de mommy-to-be niet kan drinken, betekent niet dat wij dat niet kunnen)! We zorgen bij aanvang voor een fles bubbels op tafel.

“Once you pop, the fun won’t stop”

Fles Cava sygnus brut | 40

VERKRIJGBAAR OP ALLE LOCATIES!