private dining

 

Private dining op één van onze unieke locaties!

PRIVATE DINING

Natuurlijk is de buzz van in een restaurant zitten heel leuk. Maar wij kunnen ons voorstellen dat bij sommige gelegenheden je in alle rust & privacy wil eten met je vrienden & familie, zonder dat je zelf de hele avond in de keuken hoeft te staan en met een giga berg afwas blijft zitten.

In één van onze prachtige monumentale panden creeëren wij een all-inclusive beleving voor jou en je gasten. Kies één van onze menu’s met bijpassend wijn-arrangement of laat onze geweldige chef een menu voor je op maat creeëren.

Wij vinden dat elke gelegenheid een feestje verdiend. Besloten verjaardagsfeestjes, in het huwelijksbootje gesprongen, of bedrijfsevenementen? Ons geweldige team staat voor jullie klaar om jou de avond van je leven te bezorgen. Dus of je nu exclusief in stijl wilt dineren of een casuel dinertje wilt organiseren dat allesbehalve gewoon is, wij bieden precies dat– en nog veel meer!

Wat de aanleiding ook is, ons sfeervolle restaurant is altijd exclusief voor jou en je gezelschap. Hierdoor is het mogelijk om heel flexibel om te gaan met de wensen die jij hebt om van jouw bijzondere gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

We bieden diverse dinerarrangementen aan die speciaal zijn ontworpen voor groepen variërend van 10 tot 100 personen. Ben je met een grotere groep of zijn er specifieke wensen? Geen probleem. Als jouw groep groter is dan 100 personen, passen we ons graag aan en creëren we een op maat gemaakte oplossing.

Reserveer vandaag nog één van onze diner arrangementen bij Teds!

3-gangen menu

3-gangen diner € 45 ,- p.p.
Bijpassende wijnen € 21,50 p.p.

4-gangen menu

4-gangen diner € 55 ,- p.p.
Bijpassende wijnen € 24,50 p.p.

5-gangen menu

5-gangen menu € 60 ,- p.p.
Bijpassende wijnen € 25,50 p.p.

PRIVÉ DINEREN

Het menu varieert per seizoen en wordt op maat gemaakt. Optioneel is het mogelijk om bij het diner een drankarrangement te boeken:

· Bier/wijn/frisdrank €12,50 per persoon per uur

· Open bar inclusief mixdrankjes en cocktails €19,50 per persoon per uur.

Walking dinner of buffet?

We kunnen je een maagvullende maaltijd aanbieden voor €42,50 p.p. uitgeserveerd in kleine hapjes, in buffetvorm of een beetje van beide.

Tot 23.00 vragen we een minimale besteding van €1.500,-. Wil je tot 00.00 uur blijven? Vraag naar de mogelijkheden.

Verkrijgbaar bij alle Teds locaties!