BORRELEN @ TEDS

BORRELEN BIJ TEDS

Let’s get this borrel party started!

Teds is een populaire plek waar gebruncht en geborreld kan worden! Iedere Teds vestiging heeft zijn eigen unieke ruimtes en gezellige sfeer waar je kunt aanschuiven voor een borrel à la Teds.

Bij Teds staan we vanaf, jawel, 10.00 uur ’s ochtends al voor je klaar. Misschien is dat wat aan de vroege kant om met een borrel te beginnen (maar mocht je het wel doen – we don’t judge).

Teds borrel arrangement

Drie rondes van warme & koude snacks

€ 12,50 p.p.

Teds super deluxe borrel arrangement

Let’s go crazy & laat die snacks maar komen!

€ 22,50 p.p.

borrelen met een grote groep

Voor groepen groter dan 100 hebben wij op maat gemaakte borrelarrangementen samengesteld.

TEDS BORREL PARTY

BAD ASS BORREL CLUB

Bij Teds kun je iedere dag aanschuiven voor een ontbijt, lunch of borrel. Met op de borrelkaart keuze uit onder andere onze beroemde waffle fries met truffel mayo, bitterballen, kaasbitterballen of Karaage chicken. En laten we zeker onze geweldige cocktails, gin-tonics, huisgemaakte juices en verschillende soorten wijnen & biertjes niet vergeten, say no more!

 Je kunt bij ons terecht voor een gezellige tête à Teds, maar met een grote groep komen borrelen is veel leuker, toch? Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

We hebben lage tafeltjes voor twee tot acht personen of je kunt plaatsnemen aan onze hoge borreltafels. Laat ons weten wat jouw wensen zijn & let’s get this party started!

Pssst: Wij nemen reserveringen voor grote groepen aan vanaf 8 personen.

TEDS BORREL ARRANGEMENT

Drie rondes van warme en koude snacks:

• Bitterballen
• Kaasstengels
• Karaage chicken
• Waffle fries met truffel mayo

€ 12,50 p.p.

Psst: wist je dat het mogelijk is om voor € 12,50 ,- (p.p.p.u.) een drankarrangement bij te reserveren, wij zeggen let’s go bottomless borrel!

BORREL 1
BORREL 2

TEDS SUPER DELUXE BORREL ARRANGEMENT

Wij vinden dat bij een uitgebreide luxe borrel ook het hele borrel menu op tafel hoort (is ook onze favo hobby namelijk). We hebben een selectie gemaakt van onze Teds favs:

• Bitterballen
• Kaasstengels
• Charcuterie
• Karaage chicken
• VGN Cauliflower Bites
• Waffle fries met truffel mayo

€ 22,50 p.p.

GO BIG OR GO HOME

Grapje natuurlijk, we sturen niemand naar huis.

Onze locaties zijn ook ideaal als je met je hele vriendengroep een verjaardagsborrel, een uitgebreide (uit de hand gelopen) vrij-mi-bo, after-work-drinks met je collega’s of een bachelorette party wil organiseren, of natuurlijk gewoon omdat het kan!

Voor groepen groter dan 100 hebben wij op maat gemaakte borrelarrangementen samengesteld en vinden wij het gezellig om even te bellen (of mailen) en de mogelijkheden te bespreken.

BORREL 3
BORREL 4

BOOZY BOTTOMLESS BRUNCH & AFTERNOON T

Liever een Boozy Brunch, Afternoon-T of Bottomless brunchen? Weer eens wat anders dan een borrel, al achten wij de kans groot dat één van deze brunches vanzelf overgaat in een borrel tot laat.

De Teds bottomless brunch & Afternoon T serveren we bij al onze Teds locaties. Maak een reservering van tevoren zodat wij alvast met de voorbereidingen van jouw boozy brunch party kunnen beginnen. 

PICK YOUR LOCATION!

Teds Leiden

Lange Mare 60

Teds Den Haag

Frederikstraat 32

Teds Haarlem

Spaarne 94

Teds Utrecht Oude Gracht

Lichte Gaard 8

Teds Amsterdam Oud West

Bosboom Toussaintstraat 60

Teds Rotterdam

Schiekade 189

Teds Jordaan

Prinsengracht 178

Teds Utrecht Stadhuis

Korte Minrebroederstraat 11

Teds Breda

Parade 12

Teds Eindhoven

Nieuwstraat 28 – 30

Teds Bistro Maarssen

Langegracht 51