The Story,

Teds, not just between breakfast & lunch

Een plek wwaar je Curly Fries in de ochtend kan bestellen en French Toast en Poached Eggs in de middag, het bestond simpelweg nog niet in Amsterdam. Tot mei 2015, toen Teds zijn deuren openden voor brunch. Niet alleen in het weekend en tussen ontbijt en lunch, maar All Day and Every Day. Because, why not? 

In die tijd serveerder dagrestaurants hun ontbijt tot 11:00 uur, de lunch van 11:30-15:00 uur en je kon alleen snacks bestellen tot het avondmenu van start ging. Ik ben het type persoon die in de morgen echt het verlangen kan hebben naar friet met een glas champagne of een yoghurt met muesli in de middag. En dus opende ik Teds, vanuit de gedachte dat ik niet de enige kan zijn die een plek als dit miste. Op het menu vind je een grote selectie van mijn all time favorites, waar je mij snachts echt voor wakker kan maken. Guilty pleasures, niet bepaald gezond, maar gerechten waarvan je gaat wiebelen op je stoel met je handen in de lucht schreewend YEAH! Geweldige klassiekers met een Teds twist of creaties om je vingers bij af te likken. Dit gecombineerd met een heerlijke brunch cocktail, wat wil je nog meer?
Gelukkig zijn er heel veel mensen zoals ik wat het mogelijk maakte om in de winter van 2016 Teds Utrecht te openen, in de zomer van 2018 Teds Den Haag en in de zomer van 2019 Teds Haarlem.

Maar wie is Ted (vraag je je misschien af)?
Ted is mijn eerste, de meest schattige, grappige en liefhebbende Franse Bulldog ever. Vernoemd naar mijn idool, Ted van der Parre – Sterkste man van de wereld in 1992. Bij het openen van het restaurant was het oorspronkelijke idee dat Ted elke dag met mij mee zou gaan. Maar zo avontuurlijk als hij was, kwam hij niet meer terug nadat hij op ontdekkingstocht ging in de buurt. Zijn foto’s en kleine verwijzingen naar hem vind je op elke locatie.

Love,
Sanne Huisman
Founder Teds All day Brunch

Over ons 1