Join onze nieuwsbrief & maak kans op een Boozy Brunch voor 2 personen

ELKE DAG GEOPEND VAN 9:00 – 17:00

Gelegen aan het prachtige Spaarne en net buiten het historisch centrum vind je onze heerlijke brunch spot. Een verbazingwekkend interieur, gezellige vibe en zonnig terras aan het water met een perfect uitzicht op alle voorbij zeilende boten over het kanaal maken deze locatie perfect. Wij bieden ook heerlijke afhaal opties of we bezorgen aan je deur via onze partners.

Maak je klaar voor waffle fries & cocktails in de ochtend of fruity yoghurt of Banana Pancakes om 4 uur ’s middags. Bij Teds kan en mag alles. We serveren ons hele menu de hele dag, iedere dag. Neem een kijkje op ons prachtige menu en brunch gerechten waar je verlekkerd van raakt. Let’s have brunch, Gorgeous!

AANBEVELINGEN

Haarlem-NL 3

Wil je je dag met een BIG bang aftrappen? TEDS weet raad. Man man, wat is het hier goed vertoeven. En dat komt zeker niet alleen door het lekkere eten. Het is ook de ambiance en het personeel. Er hangt een fijn easygoing sfeer. Her en der een mierzoete touch door felgekleurde muren, kleedjes en wat gezellige prullaria dat gerust als knappe kitch mag worden gelabeld. Een kleurrijke, uitgesproken ambiance vol warmte en vriendelijkheid. Geen personeel dat je om de haverklap vraagt of alles naar wens is, gewoon precies goed.

Haarlem-NL 4

TEDS ging al als een tiet in Utrecht, Den-Haag en Amsterdam en de karavaan dendert nu door naar 023. Op een heerlijke plek aan het water schuif je nu elke dag, de hele dag een flinke portie pannenkoeken of een dikbelegde bam naar binnen. Hou ‘m trouwens ook even in gedachten voor high-tea.

Haarlem-NL 5
Nieuw aan het Spaarne is Teds. Op nummer 94, waar eerst Martinus zat. Bij Teds kan je de hele dag door ontbijten en brunchen. Omdat dat gewoon altijd een goed idee is, en je ook in de middag zin kan hebben in een french toast of pancake 2.0. Echt, het eten is een feestje, en ze hebben nog lekkere cocktails ook. Zei iemand mimosa’s?

 

Haarlem-NL 6

“Bij Teds draait het om Brunch All Day. En dat is precies waar ik van hou. Een menukaart vol met heerlijke gerechten die je de hele dag door kunt bestellen. Dus wil je om 3 uur ’s middags eggs benedict? Dat is dan geen enkel probleem. En oh jongens, die menukaart is hemels. Ik had echt zware keuzestress bij het bekijken van de menukaart. En mijn mannen ook ;).”

CHECK ONS MENU

Wist je al dat wij de hele dag het complete menu serveren? En dat we je niet raar aankijken als je voor 10:00 uur je eerste cocktail of glas champagne besteld, zoals we dat bij onze ome Jerry wel doen? Vergeet niet dat alcohol helpt bij het verwijderen van de stress, de beha, de panties en veel andere problemen. Just kidding, drink verantwoord!

AFHALEN & BEZORGEN

Je kunt eenvoudig je favoriete gerechten ophalen die je vooraf kunt bestellen op onze site!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om af te halen, dan kun je ook gebruik maken van één van onze bezorgpartners Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo.

Bestel je via Deliveroo? Nieuwe klanten krijgen met de code Welkom2020 €2,50 korting op hun eerste bestelling! Bestel je via Uber Eats? Gebruik dan de code SUPPORTNL of SUPPORT020 in Amsterdam voor gratis bezorging! Jouw Philly Steak en French toast zijn maar 1 click van je vandaan.

Haarlem-NL 7

Vanaf 11:00

Haarlem-NL 8

Vanaf 10:00

Haarlem-NL 9

Vanaf 11:00

Haarlem-NL 10

Spread the love – Sharing is Caring

Als je in een gulle bui bent kan je hier een cadeaubon met een waarde naar keuze bestellen. Geef het weg of houd het lekker voor jezelf. Je besteed het voor koffie, eten, cocktails of iets anders! Spread the love and fingers crossed – misschien wordt jij wel uitgenodigd 😉

KOM BIJ ONS WERKEN!

Ben je flexibel, hardwerkend en vooral aardig? En wil je overdag werken met de beste collega’s die je je kunt wensen?

Klik op de button om erachter te komen welke functies we op dit moment open hebben staan.

Spaarne 94
2011 CL Haarlem
haarlem@teds-place.nl

Bereikbaar via mail