TEDS - UTRECHT

Aan de Oude Gracht, met de Domtoren kjikend op onze patio, vind je ons in een historisch gebouw met uitzicht op het prachtige terras aan het water.
BOEK EEN TAFEL
Utrecht-NL 1

3,9/5 From 114

Utrecht-NL 2

4,2/5 From 461

Utrecht-NL 3

“Maar Teds is inmiddels ook in Utrecht neergestreken. Het mooie van Teds Place is namelijk dat je er de gehele dag kunt ontbijten/lunchen. Erg fijn als je een heuse uitslaper bent. Je eet bij Teds bijvoorbeeld bananenpannenkoeken met Nutella, wentelteefjes van briochebrood met bacon, banaan en maple syrup óf voor de liefhebber van hartig: een broodje gehaktbal of Philly cheesesteak.”

Utrecht-NL 4

“Hallelujah, onze gebeden zijn verhoord! Ein-de-lijk is er een officiële brunch spot geopend in Utrecht. Ik wacht hier al eeuwen op, zodat ik hier in Utrecht mijn Seks & The City dromen van brunch met mimosa’s kan uitleven. Ted’s serveert niet alleen in de ochtenduren brunch, maar zelfs de hele dag door! Mocht je dus na een heftige nacht pas om 14.00 uur uit je bed kruipen, kun je nog steeds hun signature Eggs Benedict bestellen.”

 

Utrecht-NL 5

“Teds is een heerlijk plekje om met je vriendinnen neer te strijken voor een gezond ontbijtje, een boozy brunch, uitgebreide lunch, of voor koffie met taart. Hoewel een hoop brunch-lovers al lang bekend zijn met het ‘all day brunch’ concept van Teds, zit de zaak verstopt achter een klein deurtje in een prachtig oud pand, dat tot een jaar geleden bewoond werd door een oude dame.”

ELKE DAG GEOPEND VAN 09:00 – 17:00

TIJDENS DE ZOMER IS HET TERRAS OPEN TOT 19:00

Door onze bescheiden ruimte, kunnen wij alleen kleine groepen tot 5/6 personen faciliteren. Doordeweeks is het mogelijk om de grote tafel in onze kelders te boeken voor een besloten event of meeting tot 16 personen. Neem contact op voor de opties.

We accepteren geen reserveringen in het weekend, aanvragen worden niet beantwoord. Voel je vrij om binnen te lopen!

Lichte Gaard 8
3511 KT Utrecht
utrecht@teds-place.nl
030 743 75 99

Telefonisch bereikbaar
Maandag tot vrijdag
09:00 – 11:00
15:00 – 17:00

Utrecht-NL 6

CHECK ONS MENU

Wist je al dat wij de hele dag het complete menu serveren? En dat we je niet raar aankijken als je voor 10:00 uur je eerste cocktail of glas champagne besteld, zoals we dat bij onze ome Jerry wel doen? Vergeet niet dat alcohol helpt bij het verwijderen van de stress, de beha, de panties en veel andere problemen. Just kidding, drink verantwoord!

Utrecht-NL 7

PRIVATE DINING @ TEDS UTRECHT

Op zoek naar een knusse locatie voor een besloten diner, een leuke spot voor een product lancering of een trendy locatie om samen te komen met collega’s, familie of vrienden? Je kunt Teds elke dag van de week na 17:00 uur boeken voor jouw besloten evenement!

Utrecht-NL 8

Spread the love – Sharing is Caring

Als je in een gulle bui bent kan je hier een cadeaubon met een waarde naar keuze bestellen. Geef het weg of houd het lekker voor jezelf. Je besteed het voor koffie, eten, cocktails of iets anders! Spread the love and fingers crossed – misschien wordt jij wel uitgenodigd 😉

KOM BIJ ONS WERKEN!

Wij zijn op zoek naar bediening
Part-time 8u – 16-, in de weekenden

Ben je flexibel, hardwerkend en vooral aardig? En wil je overdag werken met de beste collega’s die je je kunt wensen?

Stuur dan je CV & motivatie met daarin de stad waarvoor je solliciteert naar info@teds-place.nl.

FOLLOW US
TEDS - NEWSLETTER