Join onze nieuwsbrief & maak kans op een Boozy Brunch voor 2 personen

ELKE DAG GEOPEND VAN 09:30 – 17:00

TIJDENS DE ZOMER IS HET TERRAS OPEN TOT 19:00

Aan de Oude Gracht, met de Domtoren kjikend op onze patio, vind je ons in een historisch gebouw met uitzicht op het prachtige terras aan het water. Wij bieden ook heerlijke afhaal opties of we bezorgen aan je deur via onze partners.

Maak je klaar voor waffle fries & cocktails in de ochtend of fruity yoghurt of Banana Pancakes om 4 uur ’s middags. Bij Teds kan en mag alles. We serveren ons hele menu de hele dag, iedere dag. Neem een kijkje op ons prachtige menu en brunch gerechten waar je verlekkerd van raakt. Let’s have brunch, Gorgeous!

AANBEVELINGEN

Utrecht-NL 3

“Maar Teds is inmiddels ook in Utrecht neergestreken. Het mooie van Teds Place is namelijk dat je er de gehele dag kunt ontbijten/lunchen. Erg fijn als je een heuse uitslaper bent. Je eet bij Teds bijvoorbeeld bananenpannenkoeken met Nutella, wentelteefjes van briochebrood met bacon, banaan en maple syrup óf voor de liefhebber van hartig: een broodje gehaktbal of Philly cheesesteak.”

Utrecht-NL 4

“Hallelujah, onze gebeden zijn verhoord! Ein-de-lijk is er een officiële brunch spot geopend in Utrecht. Ik wacht hier al eeuwen op, zodat ik hier in Utrecht mijn Seks & The City dromen van brunch met mimosa’s kan uitleven. Ted’s serveert niet alleen in de ochtenduren brunch, maar zelfs de hele dag door! Mocht je dus na een heftige nacht pas om 14.00 uur uit je bed kruipen, kun je nog steeds hun signature Eggs Benedict bestellen.”

 

Utrecht-NL 5

“Teds is een heerlijk plekje om met je vriendinnen neer te strijken voor een gezond ontbijtje, een boozy brunch, uitgebreide lunch, of voor koffie met taart. Hoewel een hoop brunch-lovers al lang bekend zijn met het ‘all day brunch’ concept van Teds, zit de zaak verstopt achter een klein deurtje in een prachtig oud pand, dat tot een jaar geleden bewoond werd door een oude dame.”

CHECK ONS MENU

Wist je al dat wij de hele dag het complete menu serveren? En dat we je niet raar aankijken als je voor 10:00 uur je eerste cocktail of glas champagne besteld, zoals we dat bij onze ome Jerry wel doen? Vergeet niet dat alcohol helpt bij het verwijderen van de stress, de beha, de panties en veel andere problemen. Just kidding, drink verantwoord!

AFHALEN & BEZORGEN

Je kunt eenvoudig je favoriete gerechten ophalen die je vooraf kunt bestellen op onze site!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om af te halen, dan kun je ook gebruik maken van één van onze bezorgpartners Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo.

Bestel je via Deliveroo? Nieuwe klanten krijgen met de code Welkom2020 €2,50 korting op hun eerste bestelling! Bestel je via Uber Eats? Gebruik dan de code SUPPORTNL of SUPPORT020 in Amsterdam voor gratis bezorging! Jouw Philly Steak en French toast zijn maar 1 click van je vandaan.

Utrecht-NL 6

From 11:00

Utrecht-NL 7

From 10:00

Utrecht-NL 8

From 11:00

Utrecht-NL 9

PRIVATE DINING @ TEDS UTRECHT

Op zoek naar een knusse locatie voor een besloten diner, een leuke spot voor een product lancering of een trendy locatie om samen te komen met collega’s, familie of vrienden? Je kunt Teds elke dag van de week na 17:00 uur boeken voor jouw besloten evenement!

Utrecht-NL 10

Spread the love – Sharing is Caring

Als je in een gulle bui bent kan je hier een cadeaubon met een waarde naar keuze bestellen. Geef het weg of houd het lekker voor jezelf. Je besteed het voor koffie, eten, cocktails of iets anders! Spread the love and fingers crossed – misschien wordt jij wel uitgenodigd 😉

Lichte Gaard 8
3511 KT Utrecht
utrecht@teds-place.nl
030 743 75 99

Telefonisch bereikbaar
Maandag tot vrijdag
09:00 – 11:00
15:00 – 17:00

Utrecht-NL 11